Hoe werkt het

ALS EEN GEWONE BIJLES

Bijles online werkt hetzelfde als een  persoonlijke één op één bijles.

Bij bijles-online zien en horen leerling en docent elkaar door de beeld en geluids functie. De gewenste pagina van het boek wordt op het scherm gezet. Zij kijken samen naar dezelfde opgaven op het WhiteBoard en zien wat de ander aanwijst en/of opschrijft.

EERSTE PROEFLES GRATIS

Deze manier van bijles krijgen is bijzonder effectief. Wij gaan altijd uit van 1 gratis bijles. Een snelle internetverbinding is wel een vereiste.

DOCENTKEUZE

De ouder meldt de bijles leerling  aan op  www.bijles-online.nl  Wij zoeken een ervaren docent uit met kennis van het gevraagde vak en het juiste niveau. De leerling krijgt  steeds dezelfde docent die rekening kan houden met de leermethode die het best bij de leerling past. Wij werken dus niet met chat sessies met verschillende docenten.

AFSPRAKEN

De docent neemt contact op met de leerling. De leerling spreekt met de docent de dag en het tijdstip van de eerste gratis bijles af.

Het is belangrijk dat het werken met online bijles bevalt. Er moet een klik met de docent zijn. Pas dan wordt verder gegaan met de online bijles tot het aantal ( met de ouders afgesproken ) bijlessen gegeven is. Voor meer bijlessen is één berichtje naar info@bijles-online.nl voldoende.

WAT ZIE JE OP HET WHITEBOARD (googlejamboard)

Dit ziet de  bijles leerling  op het scherm van de computer.  Er kan door het leerboek gebladerd worden en  op verschillende pagina’s van het whiteboard geschreven worden door leerling en docent.